Njoftojme te gjithe Anetaret e Dhomes se Tregtise dhe Industrise Qarkut Elbasan se ne zbatim te Ligjit 9640, date 09.11.2006 “Per Dhomat e Tregtise dhe Industrise” dhe Udhezimit te Ministrit, nr.2008 date 12.03.2015 “Per procedurat e zgjedhjes se organeve te Dhomes se Tregtise dhe Industrise”, dhe Vendimit te Komisionit Zgjedhor Nr.1, date 26.03.2015, se me date 02.04.2015, ne ora 09.oo – 17.oo, ne ambjentet e Dhomes do te mbahen zgjedhjet per Asamblene e Re, qe do te drejtoje Dhomen per vitet 2015 – 2019

Te drejten e votimit e kane te gjithe anetaret e regjistruar ne Dhome gjate vitit 2014-2015.
Lista e votuesve eshte e shpallur dhe ne ambjentet e Dhomes.

Shkarko listen:

Sekretari Dh.T.I. Elbasan

Edmond POPA

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
You need to agree with the terms to proceed