Te nderuar biznesmene,

Nga forumi Ekonomik Serbi- Shqiperi, zhvilluar ne Niš, Serbi, me date 14 tetor 2016 nje gup sipermarresish serb, treguan interes te madh per bashkepunim me sipermarres shqiptar.

Me lejoni t’ju jap disa informacione ne lidhje me disa biznese te fushave te ndryshme qe duan te kontaktojne me sipermarres shqiptar te interesuar per bashkepunim.

1. Kompania GUMIL

Kjo kompani eshte themeluar ne vitin 1982 dhe merret me prodhimin e pajisjeve te mjeljes se qumshtit.
Per me shume informacion do te gjeni ne linkun www.gumil.rs

2. Kompania EUROPOLIS

Kompania “Europolis” u themelua në 31 mars 1999. Aktiviteti i tij kryesor eshte tregtia e jashtme dhe e brendshme e hekurit dhe çelikut, si dhe pajisjeve të industrisë.
Per me shume informacion do te gjeni ne linkun www.europolis.rs

Kontakt: Jovana Stefanovic-Vermozovic, Director
Tel: +381 (11) 377-0000
Mob: +381 (63) 441-824

3. Kompania INGSOFTWARE

Kompania “Ingsoftware” merret me zhvillimin e software, me qendren kryesore ne Nish, Serbi dhe me zyra përfaqësuese në Princeton, New Jersey, SHBA.

Përparësitë kryesore janë fusha e IT, cilësi e lartë, fleksibilitet dhe zhvillim të besueshëm.

Per me shume informacion do te gjeni ne linkun www.ingsoftware.com

Kontakt: Miroljub Boskovic
Tel: +381 63 1132163
E-mail: miroljub@ingsoftware.com

4. Shoqata e prodhuesve te traktorëve dhe makinerive bujqësore “Association of manufactures tractors and agricultural machinery”

Eshtë një organizate vullnetare, jo-fitimprurëse, e pavarur qe merret me prodhimin e traktorëve, makinerive bujqësore dhe pajisjeve për bujqësinë.

Per me shume informacion do te gjeni ne linkun www.udruipm.rs
Tel: +381 64 139 0 422
E-Mail: udruipm@bitsyu.net

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
You need to agree with the terms to proceed