• Tetor 2018
  HMMEPSD
  « Jan  
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031 
 • Home
 • /Biznese
 • /Filluan Regjistrimet e Panairi “Dita e Veres 2017”

Filluan Regjistrimet e Panairi “Dita e Veres 2017”

Panairi “Dita e Veres 2017”, qe do te mbahet me 12-14 Mars, do te vazhdoje te rikonfirmoje veten si nje event modern promovues, i cili po u sherben bizneseve prodhuese, distributoreve shperndares dhe operatoreve te sherbimit per te rritur nivelin e bashkepunimit me partneret biznesmene, me institucionet, si dhe me vete konsumatoret.
I konceptuar si nje nga aktivitetet me te rendesishem te biznesi ne rajon, ky panair percon mesazhin e përpjekjeve për të mbështetur zhvillimin e vazhdueshëm të industris, tregetise, sherbimeve etj.. dhe për ta bërë këtë rajon, një destinacion të preferuar per biznes.