Nga 12/03/2015 deri ne14/03/2015
Organizator: DHOMA E TREGTISE DHE INDUSTRISE ELBASAN

Bashkepunetor:
BASHKIA ELBASAN
Vendi:
Pallati Sportit “Tomorr Sinani” Elbasan
Pjesmarres:
BIZNESE PRODHUESE, TREGTARE, SHERBIMESH, ARTIZANE,
SHOQATA DHE ORGANIZATA TE NDRYSHME, etj. (mbi 50 pjesmarres)
Dhoma e Tregtise dhe Industrise Qarkut Elbasan, Bashkia Qytetit Elbasan dhe Kompania «Albexpo Group» Tirane, organizojne nga data 12-14 Mars 2015,  ne pallatin e Sportit “Tomorr Sinani” Elbasan, edicionin e shtatembedhjete te panairit te pergjithshem,“Dita e Veres 2015”
I konceptuar si nje nga aktivitetet me te rendesishem te biznesi ne rajon, ky panair percon mesazhin e përpjekjeve për të mbështetur zhvillimin e vazhdueshëm të industries, tregetise, sherbimeve etj.. dhe për ta bërë këtë rajon, një destinacion të preferuar per biznes.
Ne kete panair marrin pjese shume kompani nga vendi dhe rajoni.
Per vete pjesemarrjen e larmishme dhe vizitoret e shumte qe e ndjekin kete Panair, ne kete konteks, para dhe gjate diteve te tij, trasmetohen reklama dhe emisione ne Televizionet lokale dhe kombetare, rrjetet sociale dhe ne disa gazeta apo agjenci te ndryshme.
Suksesi i panairit garantohet nga eksperienca dhe pervoja e fituar ne kete fushe.
Per informacione te metejshme, mund te shikoni ne www.ccielb.org ose kontaktoni ne Dhomen e Tregtise dhe Industrise Qarkut Elbasan me:

Cel:          0682262213, 0696758976

E-mail:    info@ccielb.org;  cciel@albmail.com

Menu