LISTA E ANETAREVE TE DHOMES SE TREGTISE DHE INDUSTRISE QARKUT ELBASAN

PER VITIN 2015 – 2016

(RENDITJA SIPAS EMRIT TE SUBJEKTIT)

Nr. Emri i Firmes Administratori Aktiviteti
1 Alba-Road Sh.A. Neritan Malo.

Prodhim polisteroli, pjekje treg.kafe, etj.

2 A.S.Company Ilir Asllani Imp. Treg. pllaka e hidrosanitare
3 Agro_Map Costulting Shkelqim Karaj Grumb. perp., eksport, bime medicionale
4 Albametal Altin Hoxha Imp-Exp skrap e hekur ndertimi
5 AL-Gjeoterm Olsi Duli Montim sisteme ngrohje-ftohje
6 Bova Enver Dyrma

Tregtim paisje e ushqim bletarie

7 Bullari – 3 Frateli Lulzim Bullari Prodhim treg. mat. ndertimi
8 Delta sh.a. Luan Muca Imp. Treg. pllaka e hidrosanitare, bojra, koll,etj
9 Elba Shehu shpk Xhevdet Shehu Grumb. exp bime medicionale, prodh. esenca vajore
10 ElbasanDue Veli Kazazi Ndertim
11 Ergi Nuri Balla Ndertim
12 Ferro Alloys And Minera Armando Dino Prodhim dhe tregtim art.mateli fere
13 Furra Bleta pr.fiz. Artur Peroj Prodhime brumi (piskota)
14

Granitis

Isa Hyka Prodh. materiale ndertimi dhe bojra
15 Hec-itervol Zabit Skraqi Prodhim energji elektrike
16 Herba Fructus Natyrore Marjeta Koldashi

Grumbullim, perp., eksport, bime medicionale

17 INITALY Risto & Gusto Brunilda Isufi Imp.art.ushqimor per restorante
18 Kurum Industrial Gases Hasmet Bedii Kurum Prodhim, treg. O2, Azot gaz
19 Lukani Asllan Lukani

Prodhim kuti kartoni dhe ambalazhim

20 Luli Gips Bardhul Kycyku Montime me gipsi
21 Mjalti Kozeli pr.fiz. Celik Zera Prodh. Treg. mjalti
22 Petrit Lika p.fizik Petrit Lika Prodhime druri & embief
23 Planet kb Dionis Cela Tregtim art. ushqimor
24 Poli-Plast System Ardian Jolla Prodh.treg. depozita plastike uji
25 Prodhime Karbonike Sha Bashkim Progri Prodh mases se electrodes, etj.
26 Sagelo Sami Debrova Grumb. Konservim treg.(exp. ulliri) fruta-perime
27 Segoplast shpk Fatos Hoxha

Prodhime Plastike(ambalazhe per art.ushqimore)

28 Ujori Xhuljana Sejdini Agjensi doganore & exp-imp.
29 Zambak Ismaili pr.fiz. Zambak Ismaili Prodh. Tregtim mobilje
30 Celaherbal Aleksander Cela Prodhim dhe grumbullit, exp. bime medicionale
31 Mejp shpk Julian Zelevizhda Tregtim dhe prodhime duralumini

LISTA E ANETAREVE TE DHOMES SE TREGTISE DHE INDUSTRISE QARKUT ELBASAN

Menu