LIST OF MEMBERS OF THE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY Elbasan

FOR THE YEAR 2015 – 2016

(ORDER BY NAME OF ENTITY)

Nr.
Name Firm
Leader
Activity
1
Alba-Road Sh.A.
Neritan Malo.
Prodhim polisteroli, pjekje treg.kafe, etj.
2
A.S.Company
Ilir Asllani
Imp. Treg. pllaka e hidrosanitare
3
Agro Map Costulting
Shkelqim Karaj
Grumb. perp., eksport, bime medicionale
4
Albametal
Altin Hoxha
Imp-Exp skrap e hekur ndertimi
5
Al-Gjeoterm
Olsi Duli
Montim sisteme ngrohje-ftohje
6
Bova
Enver Dyrma
Tregtim paisje e ushqim bletarie
7
Bullari – 3 Frateli
Lulzim Bullari
Prodhim treg. mat. ndertimi
8
Delta sh.a.
Luan Muca
Imp. Treg. pllaka e hidrosanitare, bojra, koll,etj
9
Elba Shehu shpk
Xhevdet Shehu
Grumb. exp bime medicionale, prodh. esenca vajore
10
Elbasan Due
Veli Kazazi
Ndertim
11
Ergi
Nuri Balla
Ndertim
12
Ferro Alloys And Minera
Armando Dino
Prodhim dhe tregtim art.mateli fere
13
Furra Bleta pr.fiz.
Artur Peroj
Prodhime brumi (piskota)
14
Granitis
Isa Hyka
Prodh. materiale ndertimi dhe bojra
15
Hec-itervol
Zabit Skraqi
Prodhim energji elektrike
16
Herba Fructus Natyrore
Marjeta Koldashi
Grumbullim, perp., eksport, bime medicionale
17
INITALY Risto & Gusto
Brunilda Isufi
Imp.art.ushqimor per restorante
18
Kurum Industrial Gases
Hasmet Bedii Kurum
Prodhim, treg. O2, Azot gaz
19
Lukani
Asllan Lukani
Prodhim kuti kartoni dhe ambalazhim
20
Luli Gips
Bardhul Kycyku
Montime me gipsi
21
Mjalti Kozeli pr.fiz.
Celik Zera
Prodh. Treg. mjalti
22
Petrit Lika p.fizik
Petrit Lika
Prodhime druri & embief
23
Planet kb
Dionis Cela
Tregtim art. ushqimor
24
Poli-Plast System
Ardian Jolla
Prodh.treg. depozita plastike uji
25
Prodhime Karbonike Sha
Bashkim Progri
Prodh mases se electrodes, etj.
26
Sagelo
Sami Debrova
Grumb. Konservim treg.(exp. ulliri) fruta-perime
27
SEGOPLAST shpk
Fatos Hoxha
Prodhime Plastike(ambalazhe per art.ushqimore)
28
Ujori
Xhuljana Sejdini
Agjensi doganore & exp-imp.
29
Zambak Ismaili pr.fiz.
Zambak Ismaili
Prodh. Tregtim mobilje

 

30
Celaherbal
Aleksander Cela
Prodhim dhe grumbullit, exp. bime medicionale
31
MEJP shpk
Julian Zelevizhda
Tregtim dhe prodhime duralumini

 

LIST OF MEMBERS OF THE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY Elbasan

Menu