•  
  •  

Aktivitet e biznesit ne Elbasan.

Emri firmes

Administratori

Aktiviteti

4 Vellezrit Nezir Kapja Imp.metrazhe e rrobaqepsi
A&M Tekstil Ardian Mesha Prodhim & qepje tekstile
Alba – Road Neritan Malo Prodh. polisteroli, mobileri, asfaltobetoni, perp. Kafe, etj.
Alba tec Peter Pfeifer Montim aparate mjeksore
Albania Tabak Fabrika e Re e Cigareve Ilir JashariIsuf Dervishi Dr. Prodhim cigaresh,Perpunim duhani. Exp.(fason)
ALBPLAST ISUFI Prodh. tuba e aks. per vaditje
Alfred Llalla Alfred Llalla Prodhim treg. mobilje
AL-GJEOTERM Olsi Duli Mont. sisteme ngrohje-ftofje
ARTOL-RUCI Rrapi Terg.kush., rrupa, permistop…
BETA Bexhet  Kapllani Prodhime mobilerie
Birra Gramel & uji shpati Ilir Graceni Prodhim Birre e uje
Bon & Klajd Klajdi Merko Prodhime duralumini
Bova Enver Dyrma Prodh.prod.bletarie
Crystal Jeras Tuka Ambalazhim tregtim art.ushqimor
Delta  sh.a. Luan Muca Imp. Treg. pllaka & hidrosanitare
DET & ENI Ilir Avduli Grumb.perpunim lekura
Diel Tefik Kaziu Nderim
Dieta Klajdi Shopi Prodhim tregtim miell misri
Doan Glass Alfred Allkoshaj Imp. Tregtim xhamash
Donald P Petrit Pisha Shfrytezim pyjesh
Eco Green Orlanda Boja Tregtim pesticide e farera
Elbagas Luan Malo Prodhim  exp. SO2
ElbasanDue Veli Kazazi Ndertim
Elektrik Universal Vladimir Tutulaku Projektim, instalim dhe treg. materiale elektrike
Eltub Qazim Duhanxhiu Prodhim profile llamarinr
Enira Metal Fatmir Sula Fonderi metalesh
ERGI Nuri Balla Ndertim
Ermir Hiqmet Deda Tregtim art.industrial
Eronc Ilirjan Graca Imp.tregtim pllaka, hidrosanitare
Europa Vangjel Rula Prodh. konstruksione metalik
FA & BI Llaqi Prodhim  pellet
Ferro Alloys And Mineral Aldo MazzarellaEko. AgimQenani Exp-Imp. Mineral Fe
Fiori Cultura Cullhaj Haxhi Cullhaj Exp grum. per. Bim dekorative
Flobest 2003 Florenc Selibasha Prodh. treg. konfeksione
Fruti Best Murat Halili Prodhim tuba plastik
GERALB Gramozi Tregtim art. udhq
Gerold Rrapush Tola Shfrytezim miniere hekur nikeli, exp-imp. Lend plasese,
Gjelberimi Bukurosh Hysa Prodh. Tregtim lule
Grand 2006 Aurel Kurti Prodh. canta kartoni
Granitis Isa Hyka Prodh. materiale ndertimi
Gria-H Gazmir Hysa Prodh.kartpiceta e treg.art.ushq.
Grimer Daniel  Merko Prodh. profile te ndryshme
Hec Tervol Feti Mehmeti Prodhim energji elektrike
Hotel Kolombo Dhimiter Tollumbi Hotel, Bar-restorant
Hotel Universi Ardjan Copja Hotel, bar-restorant
JUNDRIT Stavri Prifti Prodh. konstruksion metalike
Kantina veres alfred Alfredi Prodhim vere
Korel Kastriot Marku Prodhime mobilerie
Kreka Isa Kreka Ndertim
Kurum Industrial Gases Hasmet Kurum Prodhim, treg. O2, Azot gaz
M&M Topuzi Ilirjan Topuzi Prodh. Konstruksione met.
Mc Donald’s Arben Balukja Imp. mallra ushqimor dhe ambalazhim leter ushqimore
Medagro-Al Antonio Bardhi Treg.vegla pune, mak.bujqesore
MEVERA TEX Arben Sharra Larje dhe ngjyrosje tekstilesh
Miniera Kromit Katjel Gezim Balla Shfrytzim treg. minerali krom
Mobileri Halili-H Halil Hoxha Prodhim mobiliesh
Mufali Petraq Mufali Perpunim shfrytzim druri
Nialba Albert Qorri Prodhime dyer drit.grila, alumini,veshje plastike,etj.
Olben Nexhmije Asllani Prodhime tekstile (fason)
Onir Company Pullumb Rrasa Prodhim mielli dhe letre
Optimal Center Selimi     (Turku ) Prodhim piceta te lagura
Park Nosi Skender Kosturi Sherbime balneare & hotel
PELKON Massimo Persico Prodhim rripa lekure
Perla Agro Agron Bejleri Tregtim pesticide e farera
Planet Tani Tregtim art. ushqimor
Prodhime Karbonike ShA Bashkim Progri Prodh mases se electrodes, etj.
Regal Santiljano Enver Bahushi Imp. metrazhe & akshesore
S & E IMPIANTE Saimiri & Eldiori Mont. sisteme ngrohje-ftofje
Salla Flutur Salla (Ylli) Perpunim mermeri
Serra B Bujar Jovani Perpunimi i kripes e tregtim
Sh.Sh.M.N.Doko Fatbardh Doko Prodh. tjegulla, boje, ndertim, montim shtylla tens. larte
ShBE Asimi & Dhimitri Prodh.vaj ulliri
Sile-Alb Perparim Zeqaj Prodh.profile e trg.skrapi
Skraqi Zabit Skraqi Prodhim mielli
Superb Link Andon Vangjeli Prodh.ferrolidhje, trajtim skrapesh
Tana Elektronik Indrit Tana Tregtim paisje elektronike
Uji Bukaniku Besnik Panxhi Perpunim amb. treg.uji
Ujori Xhuljana Sejdini Agjensi doganore
Vera Librazhd Rahman Gjeta Prodh. tregtim vere e pije alkolike
VICTUS FED Federico Sacchetto Prodh. Transformim Treg. prodhime bujqesore dhe ind.bujqesore
Zhan 92 Edmond Kristo Tregtim art. ushqimor